A megyei rendvédelmi szervek vezetőinek látogatása a közterület-felügyeletnél

2022. november 16. 08:36 - Kelemen Krisztián

Az együttműködési megállapodásban foglaltakat beszélték át a szakmai látogatáson

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság még 2021. július 20-án kötött együttműködési megállapodást a Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának belső szervezeti egységével, a Közterület- felügyelettel. Az együttműködési megállapodásban foglaltakat egy szakmai látogatással egybekötött találkozón beszélték át a szervezetek vezetői. A szakmai egyeztetésen részt vett Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Ágoston Sándor, a Közterület-felügyelet irodavezetője és Dr. Pilisi Gábor rendőr ezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya.

kozterulet-felugyelet_bz_8048.jpg

A rendvédelemben szolgálatot ellátó társszervek vezetői átbeszélték azokat a feladatokat, amelyekkel közösen szembesülhetnek az egyes feladatok és események alkalmával, majd az irodavezető úr bemutatta a közbiztonsági célú térfigyelő kamerarendszer működését.

kozterulet-felugyelet_bz_8070.jpg

Tekintettel, hogy rendőr-főkapitány úr először járt a Közterület-felügyeletnél, ezért Ágoston Sándor teljes egészében ismertette a felügyelet szervezeti felépítését, feladatkörét, valamint átbeszélésre kerültek az előző időszak tapasztalatai, amely vélhetően még szorosabb együttműködést eredményez a társzervek között.

Fotó: Bonyhádi Zoltán

komment
süti beállítások módosítása