KATA-törvény miatti önkormányzati segítség

2022. július 22. 11:29 - Kelemen Krisztián

Szombathelyen mintegy 3000 vállalkozást érint a KATA-törvény rohamtempóban történt módosítása.
Nekik most a nyár nem a kikapcsolódás, hanem a fejtörés időszakát hozta el. Az eddig becsületesen dolgozó, minden jogszabályt betartó katás vállalkozásoknak mindössze 40 napjuk maradt az átállásra.

Ingyenes tanácsadást indítunk a szombathelyi székhelyű katás vállalkozások számára, ahol szakképzett könyvelők segítségével keressük a megoldást.
Segítünk, hogy a lehetőségekhez képest a legjobb döntést hozhassák meg, hogy többek között ételfutárok, festők, villanyszerelők, szerzők, fotósok ne feladják az eddigi vállalkozásukat a jelenleg reménytelennek tűnő, az élelmiszerárak drágulásával, az euró árfolyamának emelkedésével és az energiaárak elszabadulásával is sújtott nehéz helyzetben, hanem megtalálják működésük legoptimálisabb adózási formáját.
Önkormányzatunk a tanácsadás elindításával a szombathelyi vállalkozások segítésén keresztül a szombathelyi emberek, családok biztonságáért és megélhetéséért dolgozik.
Az ingyenes tanácsadásra szombathelyi székhelyű katás vállalkozások jelentkezését várjuk a kozosseg@szombathely.hu címre küldött e-mailben.
Megkeresésükre rövid időn belül válaszolunk, mindent megteszünk, hogy segítséget nyújtsunk a helyes döntés meghozatalában.

294083785_435750241895020_623506360815424461_n.jpg


Éljen Szombathely!

komment
süti beállítások módosítása