Akkor és Ott NEM-et mondani!

2021. május 21. 16:47 - Kelemen Krisztián

Elkészült a Szombathelyi Kábítószerügyi Egyezetető Fórum támogatásának köszönhetően Dr. Zacher Gábor magyar főorvos, toxikológus, címzetes egyetemi docens drogprevenciós előadásának anyaga a szombathelyi 7. osztályos tanulók részére. Ezzel a programmal összesen 902 fő tanulót fogunk elérni.

A program célja az adott korosztályban az első (?) kipróbálások idején felhívni a figyelmet a függőségek veszélyeire. Az előadó stílusa és mondandója élményként és maradandó emlékként segítséget nyújt kamaszoknak "akkor és ott" a döntésben. Szombathely hetedikeseinek szóló egyedi előadás, infografikai elemekkel színesítve nyújt maradandó élményt , valamint fontos üzeneteket közvetít. A digitális anyag készült a Szombathelyi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum támogatásának köszönhetően. A program kidolgozását , megvalósítását a Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális GESZ Védőnői szolgálata, valamint a Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda szakemberei végezték. Felvételt a Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. készítette. Infografika : Matyus Dóra

Az iskolai jelentkezések folyamatosan érkeznek, a 46 perces előadás jelen tanévben június 15-ig megtekinthető. Az előadás kizárólag az iskolai kereteken keresztül érhető el a tanulók számára!

 

dr_zacher_efi.jpg

komment
süti beállítások módosítása