Rendkívüli egyeztetést tartott a városvezetés a koronavírus miatt

2020. február 25. 19:05 - Kelemen Krisztián

Rendkívüli egyeztetést tartott a városvezetés a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. A megbeszélésen dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere, dr. László Győző alpolgármester, Kelemen Krisztián, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke, valamint dr. Kovács Györgyi, a Szombathelyi Járási Hivatal vezetője és dr. Gyánó Gabriella, járási tisztifőorvos vettek részt.

egyeztetes_koronavirus_jarasi_hivatal_bz_8199_1.jpg

Jelenleg a megelőzési időszakban vagyunk. A városvezetés minden szükséges intézkedést megtesz: folyamatos kapcsolatban van az illetékes szervekkel és hatóságokkal, az önkormányzati intézményeknek pedig a szükséges vírusölő hatású kézfertőtlenítő és tisztítószerek beszerzését soron kívül biztosítja.

Minden aktuális hírt megosztunk Szombathely MJV hivatalos Facebook-oldalán, valamint a város honlapján, a szombathely.hu-n is. Ha a koronavírusos megbetegedésekkel kapcsolatosan bármilyen változás áll be, vagy új információ érkezik, azt a fenti felületeinken folyamatos tájékoztatást nyújtva azonnal közvetítjük a lakosságnak.

Ezen felül javasoljuk folyamatosan nyomon követni a Vas Megyei Kormányhivatal, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) honlapján megjelenő információkat. Az NNK ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében:

06-80-277-455
06-80-277-456

egyeztetes_koronavirus_jarasi_hivatal_bz_8201_1.jpg

egyeztetes_koronavirus_jarasi_hivatal_bz_8209_1.jpg

Fotó: Bonyhádi Zoltán

komment
süti beállítások módosítása