Eredményes a DKVAS3 csapata (Sajtóközlemény)

2018. január 16. 09:38 - Kelemen Krisztián

A Demokratikus Koalíció Vas megye 3-as számú választókerületének Elnöksége a következőket reagálja Nagy Gábor, volt választókerületi Elnök, országos botrányt kiváltó Facebook bejegyzésére, melyben a DK tagjait arra buzdítja, hogy a DK országgyűlési képviselőjelöltje helyett a Jobbik jelöltjére szavazzanak:
Vas 3. Elnöksége és tagsága már évek óta nem tekint Nagy Gáborra, mint a DK Vas 3. választókerületének tagjára, mivel taggyűlésekre nem járt, tagdíját nem fizette, és már korábban is voltak vele olyan problémák, amelyek nem voltak összeegyeztethetőek a DK értékrendjével, ezért nem véletlen, hogy a tagság a legutóbbi tisztújításon sem neki szavazott bizalmat az Elnöki pozícióban. Ezek után, mint "sértődött kisgyermek" többször nyilvánosan nekiment az Elnökségnek, ezek hatására Elnökségünk többször figyelmeztette, de hiába.
Ennek fényében, amit írt, annak most sem tulajdonítunk nagy jelentőséget, mivel tagságunk folyamatosan bővül, fél éve dolgozunk a 2018-as választási kampányon és bízunk abban, hogy a választók változást szeretnének április 8.-án. Balogh Tibor, országgyűlési képviselő jelöltet pedig, pont amiatt támogatta a tagság egyhangúlag, mert neki komoly gyökerei, kötődései vannak ehhez a választókerülethez. Bérbaltaváron nevelkedett, Molnaszecsődön volt sorkatona, és a mai napig vannak rokoni, baráti szálai a Vas megye 3-as számú választókerületben. Balogh Tibor egyébként, a helyi DK tagság által megválasztott Elnökségi tagja és több, mint 4 éve aktív DK tag. Programjában az infrastruktúra-fejlesztés áll az első helyen, melynek értelmében járható utakat szeretne a kisebb települések között is, illetve mottója, hogy "járdát minden utcának". Szeretné, ha minden kistelepülésen biztosítva lenne az alapvető orvosi ellátás és szeretné, ha a megyei kórházban méltó körülmények között gyógyulhatnának a vidékről beszállított betegek. A DK Vas 3. tagjai tehát bíznak Balogh Tiborban és teljes mellszélességgel támogatják.

25508103_2450869551805759_2519592125199398665_n.jpg
Nagy Gábortól a DK Vas megye 3-as számú választókerület Elnöksége teljes mértékben elhatárolódik és a pártból való végleges kizárását kezdeményeztük az országos vezetés felé, mivel ezzel a legutóbbi megnyilvánulásával most már nemcsak a Vas 3. tagságát vagy Elnökségét, hanem az egész baloldali közösséget sértette meg Vas megyében. Tagságunk összetartó, az Elnökségünk határozott. Ebben a választókerületben eredményes munkával elértük, hogy összefogjon a DK, az MSZP és a Szolidaritás és egy egységként dolgozzunk össze a siker érdekében. Tesszük tovább a dolgunkat a kampányban, Nagy Gábornak pedig sok szerencsét kívánunk az életben!

21192559_2381370285422353_780575410918533585_n_1.jpg

komment
süti beállítások módosítása