Balogh Tibor, a DK-Szolidaritás-MSZP Országgyűlési képviselőjelöltje

2017. december 22. 10:22 - Kelemen Krisztián

 Az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) megállapodott arról, hogy a 106 egyéni választókerületben nem indul egymással szemben a 2018-as országgyűlési választásokon - jelentette be a két párt elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke közölte, hatvan körzetben az MSZP jelöltje, 46 körzetben a DK jelöltje indul a választáson. Jelezte azt is, hogy az MSZP elnöksége megerősítette, hogy Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke a szocialisták miniszterelnök-jelöltje is - írja az MTI.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke azt mondta, a DK az elmúlt hónapokban kiszámítható, megbízható, világos politikai irányt követett. Megerősítette, hogy pártja önálló listát állít, amelyet ő vezet és a DK nem támogat olyan miniszterelnök-jelöltet, aki más párt listáján rajta van.

A sajtótájékoztatón kiosztották az MSZP-DK megállapodást.

A táblázatból kiderül, hogy a DK indíthat a kecskeméti 1-es, a kiskunhalasi, a pécsi 2-es, a mohácsi, a békéscsabai, a békési, a miskolci 1-es, az ózdi, a sátoraljaújhelyi, a szentesi, a székesfehérvári 1-es, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a győri 1-es, a csornai, a debreceni 2-es és 3-as, az egri, a jászberényi, a karcagi, az esztergomi, a salgótarjáni, a budakeszi, a szentendrei, a váci, a dunakeszi, a vecsési, a ceglédi, a kaposvári, a barcsi, a nyíregyházi 2-es, a kisvárdai, a mátészalkai, a dombóvári, a körmendi, a balatonfüredi, a keszthelyi és a nagykanizsai körzetben jelöltet. A fővárosban a DK a II., a IV., a VII., a VIII., a XI., a XII., a XV., a XVI. kerületben indíthat jelöltet. - írja a nyugat.hu erről szóló cikkében, melyet itt olvashatnak.

Nagy gratuláció Balogh Tibornak, a DK Vas 3. Elnökségi tagjának, a Vas megye 3. számú választókerület DK-Szolidaritás-Mszp közös országgyűlési jelöltségéhez! Tibor, részemről minden tőlem telhető támogatásra számíthatsz a kampányban! 

25552040_768037880070881_5734943738963708144_n.jpg

Balogh Tibor Facebook oldala:

https://www.facebook.com/baloghtibor.dk/

komment
süti beállítások módosítása