Hogyan keress egy év alatt 70 milliárdot?

2017. október 31. 11:50 - Kelemen Krisztián

Mi magyarok legtöbben az ötös lottón megnyert teli találatos szelvény nyereményéről álmodozunk nap, mint nap. Mi lenne ha? Mire költenénk? A jelenlegi nyeremény 1 milliárd Ft felett van. Bár ennek a nyerési esélye 1:43.949.268, ami elég csekély, mégis elég sokan lottózunk, hiszen soha sem lehet tudni kinek lesz szerencséje.

Akik nem hisznek a könnyű és munka nélkül történő gyors meggazdagodásban, azok leginkább az MLM üzletben látják a lehetőséget. Ehhez persze be kell szerezni egy-két menedzser könyvet, akár Robert Kiyosaki-tól vagy Brian Tracy-től. Ebben leírják a meggazdagodás titkát.

6wtq6lahdlq01uuzws.jpeg

De! Minek is nekünk magyaroknak ilyen könyveket olvasni, amikor előttünk van az élő példa, a legenda, maga Mészáros Lőrinc, aki egymaga több, mint 70 milliárd forintot keresett egyetlen év alatt. 

A felcsúti zseni csak ebben az évben 82 új és persze sikeres vállalkozást alapított, mert amibe ő belenyúl az biztos siker. Ennek a sikerembernek a személyes vagyona egy év alatt harmincöt milliárd forintról százöt milliárdra nőtt . Mennyi?

mszros_lrinc.png

Csak ámulunk és bámulunk ezen a fantasztikus sikertörténeten, de mi történhetett, hogy egy egyszerű hétköznapi gázszerelőből, meghazudtolva minden menedzser könyvet és tézist (mint például "tanulj fiam, mert nem viszed semmire az életben" vagy a "kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét") egyik napról a másikra Magyarország 8. leggazdagabb embere lett egyik évről a másikra, aki 121 céget birtokol, melyek 242 milliárd forint értékben nyertek el közbeszerzést, és ha még ez sem lenne elég, akkor mondom, hogy 17 milliárd forint állami támogatásban is részesült. Ez fantasztikus! Gratulálunk! 

bd20170623_5524_focuspoint_926x504.jpg

Emberek! Magyarok! Meddig tűrjük mi még ezt? Ez az ember, Orbán Viktor jó barátja, lassan egy személyben birtokolja a magyar gazdaságot. Lassan nincsen olyan szegmense a gazdaságnak ahová még nem tette be a lábát és persze mindenhol kitűnően teljesít! Ez a magyar csoda? Nem ez szégyen az országra nézve!

Ébresztő!

 

Azt sem tudja, hogy mennyi a vagyona. Nézd végig a videót!

 

komment
süti beállítások módosítása